Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@21:53:23 GMT

فارس| همدلی اعضای تیم ملی عامل موفقیت کشتی ایران در جاکارتا شد + فیلم

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۹۴۴۷۸

فارس| همدلی اعضای تیم ملی عامل موفقیت کشتی ایران در جاکارتا شد + فیلم

‍‍‍‍‍‍

کشتی‌گیر جوان شیرازی که در مسابقات آسیایی جاکارتا موفق به کسب مدال طلا شد، از شرایط این بازی‌ها و مسابقات سخن گفت. ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۸ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، چند دقیقه‌ای در حیاط خانه کشتی منتظر بودم، کشتی‌گیران نوجوان با ساک‌های ورزشی از سالن خارج می‌شوند و من به این فکر می‌کنم از میان اینها قرار است چند «گرایی» دیگر سال‌ها بعد روی سکوی قهرمانی بایستند و نام ایران را طنین‌انداز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وارد سالن می‌شویم، سالن هر چند امروزی است و شباهتی به زورخانه ندارد اما رسم پهلوانی در آن زنده است. کسانی که روی سکو نشسته‌اند با دیدنش بلند می‌شوند و دست بر سینه ادای احترامی می‌کنند. کسانی که روی سکو در حال تمرین کشتی هستند با ورودش صلواتی می‌فرستند و دوباره مشغول می‌شوند. چند نوجوان از وی می‌خواهند که با آنان سلفی بگیرد که با روی خوش می‌پذیرد.

گفت‌وگویی کوتاه با محمدعلی گرایی، کشتی‌گیر جوان شیرازی که چندین مدال جهانی و مدال طلای بازی‌های آسیایی را در کارنامه دارد،  داشتیم که مشروح آن در زیر می‌آید. 

تسنیم: درباره بازی‌های آسیایی، رقیبان و فضای بازی‌ها توضیح دهید و اینکه مهم‌ترین عامل موفقیت خود را در چه چیزی می‌دانید. 

گرایی: بازی‌های آسیایی هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود و من در این 4 سال برای کسب مدال زحمات زیادی کشیدم. با تمرینات زیادی هم در شیراز و هم اردوها داشتم توانستم به این مهم دست پیدا کنم. قبل از بازی‌ها در مسابقات جهانی پاریس شرکت کرده بودم که موفق شدم مقام سوم این مسابقات را کسب کنم. 

در این دوره از مسابقات دور اول با کشتی‌گیر چین که قبلا مغلوب شده بودم، بازی کردم که کمتر از 2 دقیقه توانستم 8 بر صفر شکست دهم. کشتی دوم مقابل کشتی‌گیر هند بود که به دلایلی کشتی نزدیک شد با نتیجه 8 بر 5 شکست دادم. ماقبل فینال هم با کشتی‌گیر ژاپن مسابقه دادمکه توانستم با نتیجه 8 بر یک وی را شکست دهم و در فینال هم با کشتی‌گیر قرقیز مسابقه دادم که توانستم با نتیجه 7 بر 3 وی را شکست دهم. 

مهم‌ترین عامل موفقیتم به نظر خودم دعای مردم بود، بعد از آن پشتکار خودم، کمک دوستان و برادارانم بود. 

تسنیم: به نظر شما سخت‌ترین مسابقه در بازی‌های آسیایی کدام بود؟ 

گرایی: هر کدام به نوعی سخت بود اما حساسیت کشتی اول و فینال بیشتر بود که خدارا شکر در هر دو موفق شدم. قانون کشتی در مسابقات تغییر کرده بود، و مسابقات در 2 روز برگزار و وزن‌کشی صبح روز مسابقات انجام شد یعنی ما 3 ساعت بعد از وزن‌کشی مسابقه دادیم. 

علاوه بر آن شرایط آب‌وهوایی آنجا هم به گونه‌ای بود که روی بچه‌ها تاثیر می‌گذاشت. خوراک آنجا به بچه‌ها نمی‌ساخت و شرایط وزنی ما را بدتر کرد اما بچه‌ها همدل بودند و توانستیم از نظر تیمی هم اول شویم. 

تسنیم: احتمال گرفتن مدال طلا در این بازی‌ها را می‌دادید؟ 

گرایی: من از ایران فقط برای طلا رفتم و احتمال می‌دادم که ممکن است مشکلاتی به وجود آید و خودم را برای همه چیز آماده کرده بودم. در کشتی‌های آسیایی که 7 ماه قبل از بازی‌ها بود حق‌خوری‌های زیادی شد و خودم را آماده کردم که موفق شدم همه را پشت سر بگذارم و طلا بگیرم. 

تسنیم: حمایت از ورزشکاران توسط مسئولان به چه شکل بوده چون برخی از ورزشکاران رشته‌های دیگر گفته بودند حمایت بیشتری از کشتی‌گیران شده بود. 

گرایی: نه به این شکل نبوده و  از لحاظ مالی مسئولان هیچ کاری قبل از مسابقات نکردند و بعدش هم وعده دادند.امیدوارم که وعده‌ها عملی شود و کاری نکنند که ورزشکار سرد شود یا دنبال دیگر مسائل برود. 

قانونی برای استخدام و اشتغال مدال‌آوران است اما من چون هنوز کشتی می‌گیرم شرایط برای کار ندارم. به نظر من مسئولان باید خودشان دنبال کار را بگیرند. 

تسنیم: عدم حمایت از سوی مسئولان قبل از مسابقات سبب دلسردی شما نشد؟ 

گرایی: صددرصد در روحیه ما تاثیر می‌گذارد، در این مسابقات 2 نفر از 6 نفر شرکت‌کننده از یک شهر و یک خانواده بودند و جزء معدود مسابقاتی است که 2 برادر در مسابقه شرکت می‌کنند و هر دو موفق به کسب مدال می‌شوند اما من تعجب میکنم که هیچ یک مسئولان در این زمینه حمایتی نکردند. 

من دنبال نتیجه زحماتی که خودم کشیدم، هستم و برایم مهم نیست که مسئولان چه کار می‌کنند. وقتی وارد ورزش شدم می‌دانستم که این مسائل وجود دارد. دوست دارم تا زمانی که می‌توانم کشتی بگیرم و با بهترین مدال از دنیای کشتی خداحافظی کنم. 

تسنیم: زمانی که مدال را گرفتید چه حسی داشتید و مدال را به چه کسی تقدیم می‌کنید؟ 

گرایی: حس خوبی داشتم چون عید بود و توانستم عیدی خوبی به ملت ایران دهم. بعد از اینکه از سکو پایین آمدم یک روز خوشحال بودم و پس از آن به فکر مسابقات بعدی بودم. مسابقات بعدی جهانی  در بوداپست است و امیدوارم بتوانم در این مسابقات هم مدال خوش‌رنگی تقدیم مردم کنم. 

مدالم را به تمام کسانی که برایم زحمت کشیدند، تقدیم می‌کنم.

انتهای پیام/ن

R41382/P1361/S6,61/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۴۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران

روند کسب سهمیه کشتی در المپیک 2024 پاریس به ایستگاه پایانی رسیده و ترکیه آخرین شانس کشورها برای بدست آوردن مجوز حضور در این آوردگاه بزرگ هستند.

راه کسب 16 سهمیه المپیک در 6 وزن کشتی آزاد، 6 وزن کشتی فرنگی و 6 وزن کشتی زنان، از رقابت هایی جهانی 2023 بلگراد آغاز شد و پنج نفر اول این مسابقات شامل نفرات اول تا سوم مشترک به همراه برنده نفرات پنجم مشترک سهمیه المپیک را بدست آوردند

. در ادامه مسابقات قاره ای در آمریکا، آفریقا بهمراه اقیانوسیه، اروپا و آسیا برگزار و 2 نفر راه یافته به دیدار فینال جمعا 8 نفر کسب سهمیه کردند تا مجموع نفرات حاضر در هر وزن به عدد 13 برسد.

نمایندگان ایران در کشتی فرنگی هر شش سهمیه المپیک را بدست آورده اند و در کشتی آزاد نیز پنج سهمیه کسب شده و تنها در وزن 57 کیلوگرم می باید سهمیه المپیک کسب شود.

بر این اساس علیرضا سرلک نماینده کشورمان به رقابت های گزینشی المپیک در ترکیه اعزام خواهد شد تا روزهای 22 و 23 اردیبهشت ماه به مصاف حریفان خود برود. در این مسابقات 2 نفر راه یافته به دیدار فینال به همراه برنده نفرات سوم مشترک (جمعا 3 نفر) سهمیه المپیک را کسب خواهند کرد.

طبق اعلام سایت اتحادیه جهانی، تاکنون 28 کشتی گیر برای حضور در این مسابقات ثبت نام کرده اند که نمایندگان کشورهای بلغارستان، آمریکا، چین، گرجستان، آلمان، هند، قزاقستان، کره جنوبی، کره شمالی، مغولستان، هند، اوکراین و آمریکا از جمله آن ها هستند.

دیگر خبرها

  • همیشه به این فکر میکردم که روزی مدال می‌گیرم و افتخارآفرین می‌شوم
  • هیچکس با کتف جراحی شده برنگشته، هیچکس هم در 9 سال 9 مدال نگرفته است
  • یک «طلا» پایان بوکس ایران را خوش کرد/ زنگ خطر برای برخی اوزان
  • امین میرزازاده با طلای دوم، دهمین طلای لوپز را نقره می‌کند
  • باران پاداش نقدی بر سر کشتی‌گیران؛ ۲۳ میلیارد تومان برای مدال‌آوران سال ۱۴۰۲
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • جام جهانی تیراندازی| دست رستمیان از کسب مدال کوتاه ماند
  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران
  • سرلک در جست‌وجوی آخرین سهمیه کشتی ایران
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم