Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-08@15:18:09 GMT

سنجاب‌پرنده، تخصص شاهینِ ایرانی+ فیلم

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۹۸۶۰۸

سنجاب‌پرنده، تخصص شاهینِ ایرانی+ فیلم

به گزارش ایرنا، در چارچوب مسابقات کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۰ توکیو در بخش مردان و در وزن ۷۷ کیلوگرم، محمدعلی گرایی، کاپیتان تیم ملی ایران در مرحله یک چهارم نهایی و در فاصله ۱۵ ثانیه تا پایان مبارزه‌اش مقابل نماینده کرواسی در حالی که با ۲ امتیاز عقب بود موفق شد با به اجرا گذاشتن فن “سنجاب‌پرنده” حریف خود را غافلگیر کند و به برتری دست پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فن ناشناخته در حالی زده شد که بازتاب فراوانی در فضای مجازی داشته است. حتی صفحه رسمی اتحادیه جهانی کشتی نیز آن را منتشر کرده و به کشتی‌گیر شیرازی کشورمان لقب شاهین داده است.

خود محمد علی درباره این فن زیبا گفت: یک فن من درآوردی زدم ( با خنده). اسم این فن سنجاب پرنده است و تنها چاره‌ای که برای برد داشتم، همین فن بود.

حبیب‌الله اخلاقی، مربی تیم ملی نیز در این باره اذعان داشت: او قبلا هم این فن را روی قهرمانان جهان اجرا کرده بود و خدا را شکر که در این کشتی هم موفق شد آن را به خوبی اجرا کند و در نهایت این کشتی نفس گیر و حساس به سود گرایی به پایان رسید.

گرایی باید ظهر امروز(دوشنبه) دیدار نیمه‌نهایی را مقابل کشتی‌گیر نامدار مجارستانی برگزار کند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کشتی فرنگی تیم ملی ایران المپیک توکیو تیم ملی ایران کشتی فرنگی محمدعلی گرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۸۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس

تینا مزدکی_ نازکا، از همان کودکی خودش را تنها وارث قلمرو می‌دانست. دیوید اندرسون که برای دهه‌ها زندگی این پرندگان در شرق اقیانوس آرام را مطالعه کرده است، ‌می‌گوید:« در لانه این پرندگان اغلب یک جوجه دیده می‌شود. این جوجه، جوجه بزرگتر خانواده است که فرزندان دیگر را به قتل رسانده است. نازکا مانند دیگر پرندگان در جوجه‌کشی عالی نیست، اگرچه ممکن است دو تخم بگذارد اما تخم دوم تنها چند روز بعد از تخم اول و فقط با هدف بیمه بودن تخم اول گذاشته می‌شود.»

حال اگر هر دو جوجه به سلامت از تخم بیرون بیایند، جوجه بزرگتر، جوجه کوچکتر را از لانه بیرون می‌کند، جالب است بدانید که مادر جوجه‌ها هیچ دخالتی در این رقابت ندارد. بنابراین معمولا این رقابت در بین جوجه‌های نازکا کاملا عادی بنظر می‌رسد و نادر است که آن‌ها به یکدیگر حمله کنند.

شاید نازکاها رکورد شدیدترین رقابت خانوادگی را داشته باشند اما پرندگانی وجود دارند که سبک زندگیشان کاملا مخالف سبک زندگی نازکاها است. به عنوان مثال دارکوب بلوطی پرنده‌ای است که در گروه‌های خانوادگی شلوغ بزرگ می‌شود.

این پرنده در کنار خواهر و برادرانش زندگی می‌کند، حتی دیده شده است که گروهی متشکل از پنج خواهر برای مبارزه با پرندگان دیگر برای اشغال منطقه‌ای جدید متحد شده‌اند. آن‌ها جیغ می‌کشند، تعقیب و خودنمایی می‌کنند و این اتحاد تا جایی ادامه پیدا می‌کند که هر کدام از خواهرها بتواند یکی از مناطق مورد نظر را بدست آورد و شروع به تولید مثل کند.

منبع: newser

227323

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903644

دیگر خبرها

  • نقش کلیدی تخصص، ‌نگاه‌ راهبردی و آموزش در عملکرد هیات‌های ورزشی خوزستان
  • احتمال محرومیت کشتی‌گیر آمریکایی و بازگشت رقیب ایرانی به المپیک پاریس!
  • این پرنده عجیب به دزد پرندگان مشهور است! (فیلم)
  • فیلم| جنگل عمودی با ۸۰۰ درخت؛ واحه‌ای برای انسان‌ها و پرنده‌ها
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس
  • طنین «آواز آن پرنده آتشین» در نمایشگاه کتاب
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • تالاب‌های پلدختر زیستگاه ۳۵ نوع پرنده مهاجر
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد